Regler for deltakelse i julekalender

Hvem kan delta?

ALLE kan delta i julekalenderen, unntatt personer med tilgang til OK Hortens administrasjonspanel for klubbens websider.

Postene

Postene henges ut kvelden i forveien og blir hengende til og med søndag 7. januar. Hver post er på størrelse med et A5-ark og er merket med dagens tall og en kode samt en QR-kode.  

Kart til postene

Dagens kart/post publiseres på nettsiden okhorten.no/julekalender og i App som kan lastes med i fra Google Play og Apple Store gratis. Hvis du mangler noen poster fra tidligere dager er de også tilgjengelig her, slik at du kan oppsøke disse postene om du ikke har rukket å være der før.

Registrering

For å delta i konkurransen, må du registrere dagens kode og ditt navn, alder på nettsiden okhorten.no/julekalender – klikk på knappen Registrer.

Alternativt kan du bruke QR-koden som vises på posten, da kommer du rett inn til registreringsskjemaet.

Premier

Vi trekker ut dagspremier blant de som registrerer seg innen kl.12 påfølgende dag. Alle postregistreringer som gjøres til og med søndag 7. januar er med på trekning av hovedpremien. For hver post du finner og registrerer øker din vinnersjanse, du trenger altså ikke å ha registrert alle de 24 postene for å delta i trekningen av hovedpremien.

Vinnerne annonseres i appen og på OK Hortens nettside. Alle vinnere blir kontaktet pr SMS, vær derfor nøye med å oppgi ditt mobilnummer riktig ved registrering. Premiene er sponset av Konkylie Data (apputvikler) i samarbeid med OK Horten, Horten kommune og næringslivet i Horten. Apple kan ikke holdes ansvarlig for premienes innhold.

Premiene deles ut på Bakkenteigen lørdag 20. januar 2018 kl.13.00.

 

Jeg lurer på noe – hvor kan jeg få hjelp?

Ta kontakt med Ole Petter Ruud (414 68 407) eller send en e-post, så ordner nok det meste seg!