Rekrutering og trening høst 2018

Etter deltagelsen på KOM DEG UT DAGEN på Knudsrød på søndag 2.9.18 ønsker vi å informere nye potensielle o-løpere i alle kanaler!
Vi er generelt litt dårlig på å legge ut informasjon, gjør ett forsøk på å bli bedre!

Legger inn mailen som ble sendt til de vi fikk adresser til, noen skulle også sjekke her. Da ligger det litt oppdatert info til dere under.

Takker for deres interesse for orientering på Kom deg ut dagen tidligere i dag!

Det var mange som syntes dette var spennende!

Sender en mail til dere som ønsket litt mer info.

Den løypa dere løp i dag var jo mest for å teste dere litt i forhold til å løpe i ulendt terreng og så er det jo morsomt med å klippe på poster og få tid. Beklagelig hvis sluttet klokka å virke på slutten men det er jo ting som skjer..
Det neste steget er jo dette med å løpe med kart og kompass, da må vi også ha med oss hodet! Dette er noe av det vi trener på treningsløpene.

Vi har for tiden treningssamarbeid med orienteringsklubben i Tønsberg da vi ikke er så mange i OK Horten. Men med den hyggelige responsen vi fikk i dag, skal vi forsøke å få til og arrangere litt i Horten igjen også.

Foreløpig er det treningsløp på torsdager frem til høstferien, da begynner det å bli mørkt og sesongen går mot slutten.
Etter høstferien har vi tidligere hatt trening sammen met OTO på Kongseik ungdomsskole, men klarer vi å samle en liten gjeng av dere skal vi forsøke å få til noe i Horten slik at det blir litt nærmere.
Kommer tilbake med info om dette når vi får sett litt hvordan ting utvikler seg.

Finner dere ut at dette er noe dere har lyst til å drive med er det kun en medlemskontingent vi ønsker at dere skal betale. All annen aktivitet, trening konkurranser betales av klubben. For barn under 16 år er kontingenten 150,- for alle over 16 år er den 250,- og for familiekoster det 600,-. Så orientering er en billig familie idrett!

Konkurranse klasser er fra 10 år og opp til 80 ÅR for både damer og herrer. Det er løyper for alle nivå alt fra nybegynner til eliteklasse! For noen er det viktig å vinne, men mange er godt fornøyde med å finne frem så fort det var mulig med sine forutsetninger. Det er derfor orientering er familie idrett nr 1!!

Facebook: OK Horten – vi skal prøve å bli litt flinkere til å legge inn saker her. Skal også få oppdatert hjemmesider!

Ta kontakt med Kjetil – hvis du trenger skyss/spørsmål : 48062175.

Det er også fint om dere melder fra til Kjetil om dere kommer på treningsløp slik at vi kan få tatt imot dere og gitt dere råd og veiledning. Vi blir gjerne med dere rundt løypa og hjelper dere med å finne frem inntil dere er trygge på å løpe på egenhånd.

Med vennlig hilsen

Kjetil Aasen Eckdahl
Leder OK Horten

PS – linker til noen nyttige sider:

Startside

http://eventor.orientering.no/Events

http://www.orientering.no/